Nieuws

Houd studentenkamers betaalbaar

studenten

Als Rotterdam een aantrekkelijke studentenstad wil zijn dan moeten studenten betaalbaar kunnen wonen. Een eerlijke huur is ook belangrijk omdat het onnodig hoge schulden voorkomt. GroenLinks wil daarom van het stadsbestuur weten wat het er aan doet om kamers voor studenten betaalbaar te houden.

Lees verder

Pak de luchtvervuiling aan

Rotterdam moet meer concrete maatregelen nemen om de CO2-uitstoot terug te brengen. Dat bepleitten GroenLinks-raadsleden Jeroen Postma en Stephan Leewis in schriftelijke vragen aan het stadsbestuur.

Lees verder

Houd geveltuinen groen!

GroenLinks-raadslid Astrid Kockelkoren breekt een lans voor eigenaren van geveltuinen. De gemeente verwijdert sommige tuinen zonder overleg met bewoners.

Lees verder

Milieu-incident bij Shell Pernis

Op zaterdag 20 augustus stootte een raffinaderij een wit poeder uit dat neerkwam in Hoogvliet en Poortugaal. GroenLinks maakt zich zorgen over de gevolgen voor de gezondheid van bewoners en de impact op het milieu.

Lees verder

Jimmy Smet benoemd tot raadslid

Op donderdag 5 juli is Jimmy Smet geïnstalleerd als raadslid voor GroenLinks. Hij neemt de zetel in die is vrij gekomen nadat Judith Bokhove is geïnstalleerd als wethouder.

Lees verder

Pagina's