Werkgroepen

Wil je meedenken met GroenLinks Rotterdam? GroenLinksers die mee willen denken en praten over een bepaald onderwerp zijn van harte welkom bij onze werkgroepen. Onze werkgroepen ondersteunen de fractie op verschillende politieke thema’s en dragen ideeën aan over specifieke onderwerpen.

Werkgroep Groen
De werkgroep Groen komt bij elkaar om te praten en te brainstormen over groene en duurzame ideeën voor Rotterdam. Stuur een mailtje naar Matthijs als je mee wil doen.

Werkgroep Links
De werkgroep Links komt bij elkaar om te praten en te brainstormen over (jeugd)zorg, armoedebestrijding en sociaal wonen in Rotterdam. Stuur een mailtje naar Jos en Arnout als je mee wil doen.

Werkgroep Open
De werkgroep Open komt bij elkaar om te praten en te brainstormen over kunst, cultuur en diversiteit in Rotterdam. Stuur een mailtje naar Ashwin als je mee wil doen.

Werkgroep Plus
De werkgroep Plus komt bij elkaar om te praten en te brainstormen over oud(er) worden in Rotterdam en de gevolgen voor wonen, zorg, inkomen en meedoen in de samenleving. Stuur een mailtje naar Hanna als je mee wil doen.

GroenLinks Doet
Niet discussiëren maar doen! Deze werkgroep komt in actie voor verschillende thema’s, zoals milieu, armoedebestrijding of inclusiviteit. Stuur een mailtje naar Laurie als je mee wil doen. Mocht je meteen geïnteresseerd zijn in voorzitter worden van de werkgroep, kijk dan op de vacature pagina.

In de werkgroepen is altijd plek voor nieuwe leden! Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Werenfried Spit of met de voorzitter van de werkgroep van je keuze.

Activiteiten

Er staan altijd leuke en interessante activiteiten op onze agenda. Zoals politieke cafés, werkgroep-bijeenkomsten, demonstraties, debatten tijdens verkiezingstijd en nog veel meer.

DWARS Rotterdam-Rijnmond

DWARS, GroenLinkse Jongeren is de onafhankelijke jongerenorganisatie van GroenLinks. Als lid van DWARS Rotterdam-Rijnmond kom je op een laagdrempelige manier in contact met groene en linkse politiek in jouw regio. Wil je je inzerren voor een groene, vrijzinnige en sociale wereld? En ben je tussen de 14 en 28 jaar oud? Word dan actief bij DWARS!

Scoutingcommissie

GroenLinks Rotterdam is altijd op zoek naar (nieuw) talent, want er is veel te doen en we kunnen alle inzet en kwaliteiten gebruiken. Met alle actieve vrijwilligers maken we Rotterdam groen, sociaal en duurzaam.

Draag je GroenLinks een warm hart toe en wil je iets doen voor GroenLinks Rotterdam maar weet je nog niet goed de weg in de afdeling? Iedereen die wil meehelpen is welkom. Of je nu wil helpen flyeren bij de campagne, wil meedenken en doen in een van de werkgroepen of op een kieslijst wil staan: meld je dan aan bij scouting@groenlinksrotterdam.nl.

Ook als jezelf nog geen idee hebt wat je kunt doen. We helpen je kiezen en koppelen je aan een ervaren vrijwilliger.

Doneer

Met jouw hulp kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken. Een groen en duurzaam Rotterdam waar we oog hebben voor iedereen. Steun ons met een bijdrage.

Volg ons!

Je kunt GroenLinks Rotterdam volgen op FacebookInstagram en Twitter.