Wie zijn wij? 👇🏾

GroenLinks is een actieve partij die landelijk en lokaal in de lift zit. De afdeling in Rotterdam bestaat uit meer dan 1200 leden. GroenLinks Rotterdam heeft vijf raadszetels in de gemeenteraad, en 16 in wijkraden.

Het belteam ☎️

De afdeling Rotterdam richt weer een belteam op. Het belteam is een van de manieren om contact te blijven onderhouden met al onze leden; en om leden bij verkiezingscampagnes of andere acties te activeren. Het belteam doet dat door regelmatig de leden van de afdeling op te bellen om na te gaan wat zij van hun lidmaatschap verwachten, om ze te informeren over lopende activiteiten van de afdeling, en om ze zo nodig te motiveren actief te worden. Sinds de afgelopen verkiezingen is het belteam niet meer actief.

Wat ga je doen? 💡

Als coördinator van het belteam zorg je ervoor dat het team uit voldoende leden bestaat en dat het team regelmatig in actie komt. Bij belacties doe je natuurlijk zelf mee en verdeel je de bellijsten per persoon. Voor de inhoud en de timing van de belacties overleg je met de campagneleider(s) en met het afdelingsbestuur.

Wat neem je mee? 

Je bent enthousiast, en vindt het leuk met veel mensen in contact te komen. Je kunt mensen motiveren om in actie te komen. Je kunt plannen en organiseren.

Tijdsbesteding: het coördineren kost ongeveer vier uur per maand.

Wat bieden wij? 💚

Alle functies binnen de afdeling worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Als coördinator kun je van dichtbij meekijken met de verschillende activiteiten in de partij. Je hebt een belangrijke rol in het bouwen van effectieve verkiezingscampagnes. Je hebt een gevarieerd en enthousiast team om je heen.

👉🏾 Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten om te bepalen of deze functie bij je past? Neem contact op met de campagneleiding: Kenville Kleinmoedig  (kenvilleklein@gmail.com). 

Wil je reageren: stuur een motivatiebrief en cv naar bestuur@groenlinksrotterdam.nl.

GroenLinks gelooft dat diversiteit bijdraagt aan de kracht van een organisatie. We moedigen daarom mensen van alle genders, etnische achtergronden, werk- en opleidingstypen, geaardheden en geloofsovertuigingen aan om te reageren. Daarbij nodigen we niet-witte mensen en mensen uit andere gemarginaliseerde posities uit om te reageren.