Kimberley is sinds januari 2024 duovoorzitter van de werkgroep Open. Kimberley is Adviseur Duurzame Mobiliteit, maar heeft zich altijd verdiept in onderwerpen die naadloos aansluiten bij de werkgroep Open. Deze werkgroep ondersteunt GroenLinks Rotterdam op de thema’s kunst & cultuur, diversiteit, participatie en veiligheid. 

Ze is opgegroeid op Rotterdam Zuid, waar ze ervaarde hoe verrijkend het is op te groeien in zo’n diverse stad. Een deel van de stad waar je ziet hoe belangrijk het is om iedereen aangehaakt te houden in de stad en waar het belangrijk is dat er niemand vergeten wordt. Rotterdam is een stad waar nog veel bruggen te slaan zijn, zowel tussen verschillende groepen burgers als tussen de burger en de overheid. Het is een stad waar je gemakkelijk op kan gaan in de drukte en anonimiteit, maar waar men elkaar uiteindelijk toch zal moeten vinden. 

Kimberley is ervan overtuigd dat door een betere samenwerking met burgers en hun politieke participatie, we de stad nog een stukje mooier kunnen maken. Met haar achtergrond in de Bestuurskunde & Politieke wetenschappen en haar specialisatie in Women’s en Gender studies, is ze erop gebrand om iedereen in de stad zichzelf te laten voelen. Een stad waar niemand vergeten wordt en iedereen gezien wordt. Door zich in te zetten voor deze werkgroep hoopt ze haar ervaring en specialisme ook in haar eigen stad in de praktijk te kunnen brengen!