Eduard van Zuijlen en Bart de Leede van het interim-partijbestuur komen aanstaande vrijdag naar de maandelijkse vrijdagmiddagborrel van GroenLinks. Elke eerste vrijdag van de maand verzamelen actieve leden van GroenLinks Rotterdam en andere geïnteresseerden zich in de kroeg. Dit keer krijgen zij de kans om daarbij in gesprek te gaan met de partijleiding.

Het interim-partijbestuur is afgelopen maand benoemd door de toezichtraad van GroenLinks. Eduard van Zuijlen, tevens burgemeester van Menterwolde, is benoemd tot voorzitter van het interim-partijbestuur. Bart de Leede, voormalig wethouder in Schiedam en momenteel directeur bij een welzijnsorganisatie, beheert de portefeuille Communicatie en Campagnes. Met vier andere bestuursleden nemen zij tot uiterlijk april 2013 de lopende zaken waar en bereiden ze het partijcongres voor, waar de leden een nieuw partijbestuur zullen kiezen en zich kunnen uitspreken over de aanbevelingen van de commissie die de verkiezingscampagne evaluee

De borrel zal plaatsvinden in café LaBru aan de Hartmansstraat 18A, vanaf 17.30 uur. De bestuursleden zijn tussen 18.00 en 19.00 uur aanwezig.