Na een geslaagde campagne voor de Europese verkiezingen, staat de volgende campagne al voor de deur: die voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Daarna volgen snel de kamerverkiezingen.

Campagne voeren moet je niet alleen doen in verkiezingstijd. GroenLinks Rotterdam wil permanent aanwezig zijn in het publieke debat en in de openbare ruimte en laten zien dat de partij het verschil maakt. Met andere woorden: we voeren permanente campagne.

Op 10 september organiseert GroenLinks een bijeenkomst voor leden die geïnteresseerd zijn om lid te worden van het (permanente) campagneteam. ,,We willen in eerste instantie zoveel mogelijk leden en sympathisanten werven om een goede campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen te kunnen voeren", zegt campagnecoördinator Reinout van Schouwen. ,,Maar we willen ook een lijn voor de toekomst uitzetten, voor een permanente campagne."

Ben je geïnteresseerd om een bijdrage te leveren, dan ben je op 10 september om 20.00 uur welkom op de Roo-Valkstraat 12c in Rotterdam. Het is handig als je laat weten als je komt: reinout@gmail.com.