In 2010 stapte ik voor het eerst een ledenvergadering van GroenLinks Rotterdam binnen. Ik kende nog niemand en had geen idee waar het over ging, maar ik voelde me direct welkom. 13 jaar later ben ik ontzettend vereerd dat ik me aan jullie mag presenteren als kandidaat Tweede Kamerlid (plaats 29) van GroenLinks-PvdA. 

Ik ben 40 jaar en woon in Rotterdam Noord met mijn vriendin Regien en twee zoontjes. Sommigen zullen mij kennen als voormalig afdelingsvoorzitter, gemeenteraadslid, partijbestuurslid of voorzitter van een kandidaten- of programmacommissie. Ofwel: ik ken onze partij intussen van binnen en buiten.

En ik heb ontzettend veel zin in deze campagne. Ik voel dat de samenwerking van GroenLinks en PvdA tot nieuwe energie leidt en dat we steeds meer mensen aanspreken met ons hoopvolle verhaal over klimaatrechtvaardigheid, bestaanszekerheid en vertrouwen.

Onze opdracht de komende tijd is om dat verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen. Dat betekent de straat op, de deuren langs en online zo zichtbaar mogelijk zijn. Als we dat met elkaar doen, ben ik ervan overtuigd dat we de grootste van Nederland worden!

Wil je meer weten over mij of wil je je ideeën delen? Neem contact op via LinkedIn, X of Instagram en we plannen iets in. En anders: tot bij de volgende campagneactie!