GroenLinks komt langs op Katendrecht
GroenLinks belt aan op Katendrecht

GroenLinks-kandidaten op campagne in Rotterdam

Komend weekend komen twee landelijke kopstukken van GroenLinks naar Rotterdam om campagne te voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen. Tom van der Lee (nr. 3 van de GroenLinks-lijst) en Zihni Ozdil (nr. 8) komen naar onze havenstad om de lokale GroenLinksers te ondersteunen bij diverse campagneacties.

Van der Lee komt zaterdag naar Rotterdam om mee te helpen bij een huis-aan-huis actie op de Kop van Zuid. Hij is politiek strateeg en werkt als directeur campagne bij Oxfam Novib. Van der Lee wil de kamer in om te strijden voor een wereld die eerlijk, empathisch en ecologisch in balans is. Samen met de lokale GroenLinksers zal hij in gesprek gaan met Rotterdammers om te horen wat zij belangrijk vinden en te vertellen wat GroenLinks de komende jaren wil bereiken.

Op zondag komt Ozdil de lokale campaigners versterken die gaan flyeren bij het IFFR. Op de slotdag van het filmfestival staan de GroenLinksers bij diverse festivallocaties om de bezoekers op te roepen om te gaan stemmen. Ozdil is historicus en groeide op in Rotterdam-Zuid. Hij doceert over economische ongelijkheid, klimaatverandering en burgerschap, en daaruit haalt hij ook zijn motivatie om de politiek in te gaan.