Op 14 maart worden er door heel Nederland lokale manifestaties georganiseerd in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!

Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, Inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Daarom gaan we ook in Rotterdam 14 maart de straat op. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef jouw organisatie op als partner. Samen maken we het Klimaatalarm groot!

Neem je kookwekker, alarm, instrument, of gewoon je mobieltje mee. Om 15u slaan we door het hele land alarm voor het klimaat! 

Kom je liever niet naar het fysieke protest? Ook vanuit huis kun je ook meedoen aan deze manifestatie. Meer informatie volgt. 

BELANGRIJK: VOOR DEELNAME MELD JE AAN OP DE WEBSITE:
www.klimaatmars.nl