We nodigen je graag uit voor een gezamenlijke kick-off van de campagne in Rotterdam met de leden van de PvdA. Het is tijd om samen te komen, onze gedeelde waarden te vieren en ons klaar te maken voor een spannende periode. Dit doen we op een plek waar rood en groen in Rotterdam sterk samenkomen, namelijk bij het Gemaal op Zuid.

Deze bijeenkomst is een fantastische gelegenheid om leden van beide partijen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en energie op te doen voor het campagneseizoen. Of je nu al lange tijd lid bent of nieuw voor ons, je aanwezigheid is van onschatbare waarde en wordt gewaardeerd.

Tijdens het evenement hopen we twee (Rotterdamse) kandidaat-Kamerleden te kunnen verwelkomen, zullen we meer delen over ons gezamenlijk campagneplan en onze aankomende campagne acties en congres.

Er is beperkt plaats op de locatie, dus RSVP voor 14 september om er zeker van te zijn dat we genoeg drankjes en zitplaatsen hebben voor iedereen. Je kunt je aanwezigheid hier doorgeven.

Laten we samenkomen om de geest van verandering aan te wakkeren en de toon te zetten voor een succesvolle campagne. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op 23 september!

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met Kenville Kleinmoedig (GroenLinks) of Saïd Orafa (PvdA) .

Hartelijke groeten namens Pepijn, Kenville en Saïd (campagneteam GroenLinks/PvdA Rotterdam)