Al op jonge leeftijd raakte Geeske geïnteresseerd in politiek waarbij vooral onderwerpen als duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid haar aandacht trokken. Dit bracht haar al snel bij GroenLinks en DWARS, waar zij haar visie over deze onderwerpen in terug zag. Lid worden was voor haar zo ook de perfecte manier om meer jongeren met deze visie te ontmoeten.

Als penningmeester zal Geeske zich bezig houden met het beheren van de financiën, zo verzorgt zij de begroting en doet zij de betalingen namens de afdeling. Hiernaast wil zij zich ook inzetten bij het organiseren van activiteiten zoals protesten, lezingen of spreekavonden.

Geeske studeert Graphic Design aan de Willem de Kooning Academie, geïnspireerd door oude protestposters hoopt zij later vormgeving te kunnen gebruiken om aandacht te vragen voor sociale onderwerpen. Op dit moment werkt ze naast haar studie als freelancer en parttime als vormgever bij Tonny Media. In haar vrije tijd leest ze graag, luistert ze muziek en zit ze op scouting.