Nieuws over Judith Bokhove

De onderhandelingen zijn gestart

In Rotterdam zijn twee verkenners aangesteld. Derk Loorbach en Jos van der Vegt onderzoeken in opdracht van de gemeenteraad welke coalities er mogelijk zijn in Rotterdam. Ze hebben de opdracht gekregen om daarbij onder andere te kijken naar stabiliteit, draagvlak en bestuurlijke stijl.

Lees verder

23 zetels voor GroenLinks in Rotterdam

Bij de verkiezingen van 21 maart heeft GroenLinks 23 zetels gehaald in de gemeenteraad, gebiedscommissies en wijkraden. De som bestaat uit 5 zetels in de gemeenteraad, 16 zetels in 8 verschillende gebiedscommissies en 2 zetels in 2 wijkraden.

Lees verder

GroenLinks deelt 50 taarten uit aan Rotterdammers

NIFFO galerie

Op donderdag 1 maart delen politici en vrijwilligers van GroenLinks Rotterdam voor het 9e jaar op rij complimenttaarten uit. Rotterdammers en Rotterdamse organisaties met een groot hart voor de stad worden in het zonnetje gezet voor Nationale Complimentendag. Dit jaar wordt het grootste aantal taarten ooit uitgedeeld: 50 in totaal, gelijk aan het aantal kandidaten op de kandidatenlijst voor de stad.

Lees verder

Buurthuis De Brink gaat weer open

Huis van de Wijk De Brink gaat binnenkort weer open. Begin januari werd het buurthuis door de nieuwe eigenaar onverwacht gesloten. Stichting Humanitas, die verantwoordelijk is voor het welzijnswerk in Feijenoord, verwacht dat De Brink wellicht al deze week weer open kan gaan. Fractievoorzitter Judith Bokhove van GroenLinks is tevreden dat de wethouder snel actie heeft ondernomen.

Lees verder